Valikko Sulje

Etsitkö työntekijää?

Etsitkö lastenohjaajaa tai nuoriso- ja yhteisöohjaajaa? Tarvitaanko lisäkäsiä kouluun, iltapäivätoimintaan tai ammatilliseen oppilaitokseen? Tai onko tarvetta henkilökohtaiselle avustajalle, toimitilahuoltajalle, kodinhuoltajalla tai laitoshuoltajalle? Olisiko käyttöä suntiolle tai hautaustoimistotyöntekijälle?

 

Jos työpaikallasi tarvitaan osaavaa työvoimaa työsuhteisiin tai sijaisuuksiin, voit olla yhteydessä opistoomme. Meiltä valmistuneet ammatillisen koulutuksen opiskelijat ovat lupaavia tulevaisuuden ammattilaisia, ja heillä on hyvät perustiedot ja –taidot alalla tarvittavaan osaamiseen. Voit tarjota työpaikkaasi meille myös koulutussopimuspaikaksi, jolloin opiskelijat voivat tehdä pidempiä työelämässä oppimisen jaksoja työpaikallasi.

 

Oppisopimuskoulutus on vaihtoehto uuden työntekijän kouluttamiseksi työpaikallesi. Oppisopimuskoulutuksen voi aloittaa ajankohdasta riippumatta ja työnantajan on mahdollista saada koulutuskorvausta ja palkkatukea.

 

Kaikissa tilanteissa voit olla yhteydessä ammatillisen koulutuksiemme vastuuopettajiin. Yhteystiedot löytyvät täältä: https://jko.fi/koulutus/ammatillinen-koulutus/

 

Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä ratkaisuja työpaikkanne tarpeisiin!