Opinto-ohjaajan / Opettajan toimi avoinna

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan toimeen opinto-ohjaajaa 1.8.2024 alkaen. 

Tehtävä sijoittuu aikuisten perusopetukseen, jossa opiskelee noin 120 maahanmuuttajaa ja TUVA-koulutuksessa noin 40 opiskelijaa. Sijoittautuminen tarkentuu heinäkuun aikana. 

Työssäsi vastaat opiskelijoiden ohjauksesta koko opiskeluprosessin ajan aina hakuvaiheesta valmistumiseen saakka. Työhön kuuluu myös ryhmänohjaajan tehtävä sekä yhteistyö ja työskentely opiston muissa koulutustiimeissä (ammatillinen ja vapaa sivistystyö). 

Vaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto, opettaja- ja opinto-ohjaajakoulutus sekä aiempaa kokemusta opinto-ohjaajan tehtävistä ja maahanmuuttajien ohjauksesta. 

Arvostamme hyviä verkosto-, vuorovaikutus-, yhteistyö- ja viestintätaitoja. Odotamme hyvää pedagogista osaamista sekä yksilö- ja pienryhmäohjauksessa käytettävien menetelmien tuntemusta. Tehtävä edellyttää joustavuutta, valmiutta toimia yli koulutusrajojen, hyviä itsensä johtamisen taitoja, sekä kykyä toimia jatkuvasti muuttuvassa koulukentässä.

JKO on innostava, yhteisöllinen ja jatkuvasti kehittyvä oppilaitos. Tarjoamme monipuoliset työhyvinvointi- ja liikuntapalvelut sekä lakisääteistä laajemmat työterveyshuollon palvelut.

Vuosityöaika 1612 tuntia. Tehtävässä noudatetaan Sivistan yksityisen opetusalan työehtosopimusta.  

 

Hakuaika päättyy to 18.7.2024, haastattelut pidetään ke 24.7.2024. 

 

Lisätietoa tehtävästä antaa ke 3.7. klo. 14-15, apulaisrehtori Pasi Kekko, puh. 041 7313234 tai pasi.kekko@jko.fi  

Lähetä hakemus ja ansioluettelosi osoitteeseen toimisto@jko.fi 

Otsikoi sähköposti: Opinto-ohjaajan toimi 

Viimeisimmät uutiset

Anna palautetta