Tapahtumatuotannon alkeet ja tapahtumaturvallisuus seurakunnassa

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Kuinka taklaan turvallisuusriskit ja luon asiakkaiden sekä kiinteistön kannalta turvallisen tapahtuman? Mitkä lait ja viranomaismääräykset koskevat tapahtumia kirkoissa?

Tapahtumaturvallisuus edellyttää riskien tunnistamista ja toteutuviin riskeihin varautumista. Usean sadan hengen kirkkotilaisuuksia varten edellytetään tapahtumakohtainen pelastussuunnitelma. Tässä koulutuksessa saat vastauksia seuraaviin kysymyksiin: Miten ideoidaan ja luodaan onnistunut tapahtuma? Miten tehdään onnistunut toteutussuunnitelma ja budjetointi? Miten viestin ja tiedotan tapahtumasta? Mistä ja miten saada mukaan yhteistyökumppanit ja motivoituneet talkoolaiset?

Kurssilla pääset tekemään tapahtuman pelastussuunnitelmaa ja riskianalyysiä. Kouluttajina tapahtumatuotantoyritys ja seurakunnan ylivahtimestari ja kiinteistöpäällikkö.

Osallistuja osaa hyödyntää tapahtumatuotannon perusteita tapahtumaa rakentaessaan. Hän osaa tehdä tapahtuman viestintää yhteistyössä muiden kanssa. Hän tietää, miten järjestää käytännössä ja lainmukaisen, turvallisen tapahtuman.

Laajuus 0,5 op

Hinta: 250 €

Ilmoittaudu 1.8.2025 mennessä.

Tutustu myös muihin kursseihimme

Anna palautetta