Yleistä kursseista

Tarjoamme ajankohtaista lyhytkestoista koulutusta työelämän ja yksilön tarpeisiin. Kurssien ajan voit majoittua opiston viihtyisässä asuntolassa. Voimme räätälöidä koulutuksia myös asiakkaan tarpeisiin. Otamme mielellämme vastaan uusia ideoita kurssien aiheiksi.

Lisätietoa

 • Ilmoittautuminen

  Ilmoittaudu kurssille viimeistään kuukautta ennen kurssin alkua. Kurssi toteutuu, kun osallistujia on kaksitoista tai enemmän. Kurssihinnoissa on ateriat ja opetus, ellei kurssin yhteydessä muuta mainita. Majoitus maksetaan erikseen.

  Ilmoittaudu täällä.


  Majoituksen hinta on 40 € 2hh/hlö/vrk tai 60 € 1hh/hlö/vrk (vuoden 2023 hinnat). Aamupalan (hinta 4 €) voit tilata erikseen ilmoittautumisen yhteydessä.

  Ohjelman saat noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.

  Ilmoittautuminen kurssille on sitova.

 • Peruutusehdot

  Kuukautta ennen kurssia tapahtuvasta peruutuksesta peritään peruutusmaksuna 20 % kurssin hinnasta. Silloin kun peruutus tehdään alle viikko ennen kurssin alkamista, peruutusmaksu on 50 % kurssin hinnasta. Mikäli kurssille ilmoittautunut jättää saapumatta kurssille, eikä ilmoita peruutuksesta mitään, häneltä peritään kurssimaksu täysimääräisenä.

 • Seurakuntien henkilöstökoulutus

  Seurakuntien henkilöstökoulutuksen osalta tarkemmat tiedot löytyvät Kirkon koulutuskalenterista.

Kansanopistokurssit

Väliviiva

Kansanopistokurssit ovat valikoima opiston kansanopistokoulutusten sisältöjä (graafinen suunnittelu, musiikki, teatteri ja sisustussuunnittelu). Kurssit toteutetaan yhteistyönä vuoden kestävien kansanopistolinjojen ryhmien kanssa. Voit valita haluamasi kokonaisuuden tai poimia kursseja useammilta eri osa-alueilta. Opetus järjestetään arkipäivisin, pääosin 8.00-16.00 välisenä aikana, katso tarkemmat ajankohdat kunkin kurssin kohdalta. 

Tutustu koulutuksiin: graafinen suunnittelu | musiikki | teatteri | sisustussuunnittelu

Tule kehittämään osaamistasi tai aloittamaan uusi harrastus!