Samuli, koulunkäynninohjaaja

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Opiskelijatarinakuvassa Samuli Pellinen

Olen Samuli Pellinen ja olen työskennellyt koulunkäynninohjaajana 2023 tammikuusta alkaen ja syksyllä 2023 aloitin koulunkäynninohjaajan opinnot JKO:lla.

Työskentelin monta vuotta valmentajana ja valmennustyön lopetettuani matkasin Suomen ja  Romanian väliä sekä asuin osittain Romanian pääkaupungissa Bucharestissa vuoden ajan.

Hain opistolle opiskelemaan, koska pidin koulunkäynninohjaajan työstä paljon ja vuosien aikana minulla on kasvanut halu opiskella ja oppia uutta paljon sekä kouluttautua kunnolla, mikä ei aiemmin elämässäni ole oikein kiinnostanut.

Opiskelemaan haku JKO:lle oli oikea vaihtoehto ja oppisopimuskoulutus oli täysin sopiva itselleni, koska pystyin tekemään töitä, oppimaan uutta lähiopetuspäiviltä ja hyödyntämään oppeja työssäni.

Opiskelupäivät JKO:lla olivat todella opettavaisia, opettajat huippuja sekä Jyväskylän Kristillinen Opisto on myös mukavan kokoinen opiskelupaikkana.

Nyt kun yksi etappi, koulunkäynninohjaajakoulutus on saatu maaliin, on aika tavoitella seuraavaa tavoitetta, luokanopettajan koulutusta, sekä kehittää omia muita taitoja, joita voin hyödyntää omassa työssäni kuten tietotekniikka sekä vapaa-ajalla kehittää omaa videopeliäni.

Koulunkäynninohjaajakoulutus avasi myös uusia ovia samantien kuten vakituisen työpaikan.