Minni, AikuisTuva

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Olen Minni Laitinen ja opiskelen AikuisTuvalla!

Olen jo 22-vuotias, joten olen ehtinyt tehdä vaikka mitä. Peruskoulu tietysti käyty. Sen jälkeen aloitin käydä sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa. Se ei kuitenkaan ollut oma alani täysin, joten lopetin. En heti keksinyt, mikä olisi oma alani. Olen kokeillut montaa. Olin autisminkirjon ryhmässä apuohjaajana, olin temppukoulussa ohjaajana ja olin puuverstaalla työskentelemässä.

Hain JKO:lle opiskelemaan, koska tämä on tarpeeksi pieni koulu. Olen tykännyt opiskelusta! Rauhallista, avarat tilat, mukavat opettajat ja muutenkin ihana ympäristö. En ole todellakaan katunut tänne hakemista. Kaikki opiskelijat kohdataan yksilöinä ja kaikkia autetaan, miten vain suinkin voidaan.

Olen nyt hakenut musiikkialan perustutkintoon, koska musiikki on aina ollut mulle voimavara. Olen saanut jo musiikkiopiston päättötodistuksenkin. Olen nyt syventävissä opinnoissa. Mutta virallinen haaveeni olisi olla eksoottisiin eläimiin (kanit ja marsut lähinnä) erikoistunut eläinlääkäri. Silti aion jatkaa soittamista harrastuksena, vaikka en opiskelisikaan sitä.

Lopuksi haluaisin kannustaa kaikkia hakemaan, jos vähänkin miettii asiaa!
Täällä oppii nauttimaan koulunkäynnistä.