Avustajastartti -koulutus

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Avustajastartti -koulutus

Sinustako alan ammattilainen tai vapaaehtoinen? Toimitko henkilökohtaisena avustajana ja haluat lisää osaamista työhösi?

Tule aamukahville ja maksuttoman AvustajaStartti – koulutuksen esittelyyn tiistaina 9.1.2024 klo 9–12.

AvustajaStartti -koulutus sisältää henkilökohtaisen avustajan tutkinnosta osia ja saat koulutuksen avulla perustaitoja henkilökohtaisena avustajana ja vapaaehtoisena toimimiseen.

Varsinainen koulutus alkaa ke 10.1.2024.  Seuraavat päivät ovat: 24.1., 30.-31.1., 20.2.-21.2. Päivien kesto klo 9-12 (yhteensä 7 aamupäivää). Ilmoittautuminen ja lisätietoja: tiina.mennala@jko.fi tai 044 752 2776

TERVETULOA ESITTELYYN JA AAMUPALALLE!

Henkilökohtaisena avustajana tai vapaaehtoisena toimit asiakkaan käsinä, jalkoina, silminä tai korvina ja autat asiakasta elämään itsensä näköistä täyttä elämää. Sinä autat asiakasta arkiseen elämään liittyvissä asioissa, jos hän sitä tarvitsee vammansa, sairautensa tai ikänsä vuoksi. Tukea tarvitaan vapaa-aikaan, asiointiin ja kodin arkeen liittyvissä asioissa.

Henkilökohtaisen avustajan työ soveltuu erinomaisesti henkilölle, jolla on halua auttaa muita ihmisiä ja tehdä merkityksellistä työtä.

Lisätietoja täältä!

Viimeisimmät uutiset

Anna palautetta