Pettymyksen anatomia – teatteriesitys

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Pettymyksen anatomia teatteriesityksen juliste

Pettymyksen anatomia – teatteriesitys, joka yhdistää teatterin ja urheilun ainutlaatuisella tavalla!

Teatterikoneen ja JKO-Teatterikoulutuksen yhteistyöproduktio, Pettymyksen anatomia, tuo näyttämölle tarinan, joka sukeltaa syvälle inhimillisiin tunteisiin, urheilumaailman kulisseihin ja tiimivetäjän mielenmaisemaan. Teos on inspiroitunut Petter Kukkosen, kymmenen vuotta Suomen yhdistetyn maajoukkueen päävalmentajana toimineen konkarin, samannimisestä kirjasta.

Pettymyksen anatomia tarjoaa katsojille ainutlaatuisen elämyksen, jossa huumori, hiki ja kyyneleet kietoutuvat yhteen. Näytelmän on kirjoittanut ja ohjannut JKO-Teatterikoulutuksen vastuuopettaja Ville Kiljunen, joka pääsee nyt toteuttamaan pitkäaikaisen unelmansa. Näytelmä, jossa urheilu ja kulttuuri lyövät kättä inhimillisesti ja mielenkiintoisesti, ammentaa myös ohjaajan omasta elämästä, joka koostuu sekä teatterista että urheilusta.

Päärooleissa loistavat Teatterikoneen rakastettu näyttelijä Aaro Vuotila sekä liikuntatieteellisen tiedekunnan emeritusprofessori ja karismaattinen Lauri Laakso. Heidän rinnallaan nähdään JKO-Teatterikoulutuksen lahjakkaat opiskelijat.

Pettymyksen anatomia ei ole tavanomainen urheilutarina – se ei kerro voitoista, tappioista tai valmennusfilosofioista. Sen sijaan näytelmä pureutuu syvälle vastoinkäymisten ja pettymysten maailmaan, joissa jokainen tiimivetäjä, alasta riippumatta, voi tunnistaa itsensä. Se tarjoaa rehellisen ja koskettavan kuvauksen siitä, mitä tapahtuu, kun arjen ylä- ja alamäet koettelevat ja yhteiset unelmat uhkaavat sortua.

Vaikka näytelmän ytimessä on pettymys, se viestii silti toivon sanomaa – aina on valoa tunnelin päässä. Älä jätä näkemättä tätä vaikuttavaa esitystä, joka yhdistää teatteritaiteen ja kilpaurheilun saumattomalla tavalla. Tule katsomaan, millaista on Pettymyksen anatomia!


Esitysaikataulu

Pe 22.11. klo 18:00
Ti 26.11. klo 18:00
Ke 27.11. klo 18:00
To 28.11 klo 18:00
Ti 3.12. klo 18:00
Ke 4.12. klo 13 & klo  18:00
To 5.12. klo 18:00
Ke 11.12. klo 18:00
To 12.12. klo 18:00
Pe 13.12. klo 18:00
La 14.12. klo 14:00


Esityspaikka

Kulttuuritalo Villa Rana
Paulaharjun sali, Seminaarinkatu 13, 40100 Jyväskylä

Lisätietoa ja liput täältä.

Viimeisimmät uutiset

Anna palautetta