Striimaus sujuvaksi seurakunnassa -ajankohtaiskoulutus 30.-31.8.2022

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

 

Striimaus sujuvaksi seurakunnassa -ajankohtaiskoulutus sukeltaa syvälle suoralähetysten maailmaan seurakunnan ja kaikuisten kirkkotilojen erityistarpeiden näkökulmasta.

Kahden päivän aikana käydään läpi suoralähetyksissä tarvittavia tietoja ja taitoja, tutustutaan kuvakerronnan perusteisiin, hyvän äänenlaadun saloihin sekä toteutetaan testistriimilähetys alusta loppuun saakka. Jokainen kurssilainen pääsee tekemään lähetystä käytännössä ja oppii varautumaan ongelmatilanteisiin ja niistä selviämiseen.

Aiheina ovat suoralähetyslaitteiston minimivaatimukset, yhteensopivuudet ja kustannusarviot; puheen ja eri akustisten instrumenttien mikitys lähetyksiin; äänen ominaisuudet, äänenlaatu sekä äänen toisto ja tarkkailu; kuvakulmat ja kuvakerronnan perusteet elävässä kuvassa sekä lähetyksen elävöittäminen graafisin elementein; lähetys- ja kuvausyhteistyön tekeminen seurakuntaorganisaatiossa.

Kouluttajat: nuorisotyönohjaaja Toni Launonen, viestinnän ammattilainen Heikki Impiö, musiikinopettaja Ari Kauppinen ja Elias Mäenpää Virtuaalikirkosta.

Kurssi toteutuu 25 osallistujalla 30.-31.8.2022 – tai vaihtoehtoisesti toteutetaan vasta 24.-25.1.2023.

Laajuus 0,5 op
Osallistumismaksu 250 €
Ilmoittaudu 1.8.2022 mennessä täältä.

Viimeisimmät uutiset

Anna palautetta