Striimauksen perusteita ja striimaus sujuvaksi

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Koulutus sukeltaa käytännön läheisesti suoralähetysten maailmaan seurakunnan ja kaikuisten kirkkotilojen erityistarpeiden näkökulmasta.

Kahden päivän aikana käsitellään suoralähetyksissä tarvittavia tietoja ja taitoja, tutustutaan kuvakerronnan perusteisiin ja hyvän äänenlaadun saloihin sekä toteutetaan testistriimilähetys alusta loppuun saakka. Jokainen osallistuja tekee suoralähetyksen ja osaa ennakoida ongelmatilanteet ja selvitä niistä.

Aiheina ovat suoralähetyslaitteiston minimivaatimukset, yhteensopivuudet ja kustannusarviot puheen ja eri akustisten instrumenttien mikitys lähetyksiin äänen ominaisuudet, äänenlaatu sekä äänen toisto ja tarkkailu kuvakulmat ja kuvakerronnan perusteet elävässä kuvassa sekä lähetyksen elävöittäminen graafisin elementein.

Työskentely sisältää lyhyitä tieto-osioita sekä pari- ja pienryhmätyöskentelyä harjoitteluineen. Ota mukaan koulutukseen kannettava tietokone, jossa powerpoint-sovellus tai vastaava.

Kouluttajina toimivat nuorisotyönohjaaja Toni Launonen, musiikinopettaja Ari Kauppinen JKO:lta ja Elias Mäenpää Virtuaalikirkosta.

Osallistuja osaa tehdä suoralähetyksiä seurakunnan tarpeisiin. Osallistuja osaa käyttää ja soveltaa ammattimaisesti äänen ominaisuuksia sekä visuaalisia elementtejä suoralähetyksissä.

Laajuus 0,5 op

Hinta: 250 €

Ilmoittaudu 30.09.2024 mennessä.

Tutustu myös muihin kursseihimme

Anna palautetta