Valikko Sulje

Ajankohtaiskoulutukset

Kirjoittaminen ja maalaaminen hengellisen ohjauksen välineenä

13.02.2024 14.02.2024

Miten yhdistät raamattuopetuksen ja kädentaidot? Haluatko ideoita avoimeen Jumalan kohtaamiseen eri aisteilla kirjoittamalla ja maalaamalla? Koulutuksessa tutustut mm. Bible Journaling-menetelmään.

Luovien menetelmien koulutus yhdistää hengellisen ohjauksen, kirjoittamisen ja kädentaidot. Koulutuksessa tutustutaan kirjoittamiseen Raamatun lukemisen tukena ja tehdään kirjoitus- ja meditaatioharjoituksia. Koulutukseen osallistuva kehittyy Bible Journaling -menetelmän käytössä raamattuopetuksen välineenä ja tutustuu vesi- ja peitevärien käyttöön. Maalaamisessa tunne on pääasia, ei se mitä syntyy paperille. Harjoitteet eivät vaadi ennakkotaitoja, eivätkä erityistä hienomotoriikkaa käsiltäsi. Harjoituksissa on tavoitteena avoin Jumalan kohtaaminen kaikilla aisteilla. Kouluttajana diakoni, kirjoittamisen- ja retriitinohjaaja Nina Klemmt.

Osallistuja osaa kuvittaa Raamatun tekstejä kirjoittamalla ja maalaamalla erilliseen luonnoslehtiöön tai vihkoon. Osallistuja osaa soveltaa tekniikkaa työssään seurakunnassa ja henkilökohtaisessa elämässä.

Laajuus 0,5 op

Ilmoittaudu 6.2.2024 mennessä.

Hinta:250€

Ilmoittaudu Kirjoittaminen ja maalaaminen hengellisen ohjauksen välineenä -kurssille tästä


Muita tulevia ajankohtaiskoulutuksiamme voit tutkia täältä