Valikko Sulje

 

Metsämieli

09.05.2023 10.05.2023

Luonnossa keho ja mieli pelaavat yhteen. Metsämieli -menetelmä yhdistää luonnossa latautuvat hyvinvointivaikutukset fyysisen ja psyykkisen kunnon ylläpitämisen ohjelmaksi. Metsämieli -menetelmä sisältää yli 130 hyvinvointi- ja liikuntaharjoitusta, joita voit soveltaa tilanteeseen sopivalla tavalla ohjaustyössä.

Metsämieli -menetelmän tarkoituksena on psyykkisten ja fyysisten voimavarojen sekä mielentaitojen vahvistaminen. Luontoympäristössä yhdistyvät kokonaisvaltaiset hyvinvointivaikutukset. Eritasoisten kehoa virkistävien ja mieltä rauhoittavien harjoitusten avulla kukin voi valita omiin tarpeisiinsa sopivammat. Harjoitukset syventävät itsetuntemusta, kehittävät tunnetaitoja ja vahvistavat toiveikkuutta silloinkin, kun arkeen kuuluu haasteita. Kouluttajana toimii Ulla Hietala, jolla on Metsämieliohjaajakoulutuksen lisäksi vankka työ- ja koulutustausta kasvatus- ja ohjausalalta, yhteisötyöohjaaja- ja coach-tutkinnot sekä luonto-ohjaajaopintoja.
Koulutus on tarkoitettu sekä menetelmän ohjaajakoulutukseksi työntekijälle että työntekijän oman työssäjaksamisen tukemiseen.

Osallistuja osaa soveltaa Metsämieli -menetelmiä työssään eri toimintaympäristöissä.

Laajuus 0,5 op

Ilmoittaudu 3.5.2023 mennessä.

Hinta:250€

Ilmoittaudu Metsämieli -kurssille tästä


Muita tulevia ajankohtaiskoulutuksiamme voit tutkia täältä